Marina Visković nije izneverila fanove: Pevačica nastupala sa povredom leđa, svi su mislili da je to deo stajlinga (FOTO)

Isidora Čolaković

23. 07. 2022. 000000 08:16

Foto: Ataimages.rs

Pevačica Marina Visković je nastupala na festivalu u Knjaževcu. Ona je oduševila fanove dobrom atmosferom, a svi su uživali u njenim pesmama. 

Ono što će svakako obeležiti ovaj nastup je njen stajling. Marina je nosila crni kožni šorts, čizme sa veoma zanimljivim dezenom zebre, a gore je imala majicu sa crnim, belim i plavim šarama. Na leđima i ruci je zalepila trake koje su joj pomogle da bude toliko dugo na nogama i da održi koncert bez bolova. Trake su izgledale kao da su deo kombinacije i potpuno sus e uklopile uz njen stajling.

 

Pročitajte još: Ceca i Anastasija OTKAZALE SVE NASTUPE: Majka i ćerka zaražene istim virusom (FOTO)

"Istegla sam tetivu i ne znam iskreno kako sam se povredila. Jedva su me odkočili ova tri dana. Trenutno ne treniram jer se dosta trošim u putu i na nastupu pa ne stižem. Neću trenirati dva meseca, ali na nastupima dosta skačem, to mi je kao trening. Ugojila sam se malo, nemam redovan san i ishranu", rekla je pevačica za medije.

Foto: Ataimages.rs

Svi su pomislili da su trake deo modne kombinacije koju je Marina nosila, niko nije ni slutio da je povređena, tako da je ona očigledno opravdala sva očekivanja publike koja je u velikom broju došla da peva uz njene najveće hitove. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU