Oglas
· · Komentari: 0

"Ugojila sam se, ne spavam i ne jedem redovno": Marina Visković iskreno o životu koji vodi, otkrila da li ima DEČKA

Pevačica tvrdi da je dobila na težini

1658510840_marina.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Marina je nedavno boravila na Ibici, a fotografije u kupaćem kostimu koje je objavila ostavile su sve bez reči. Uprkos tome što za njom uzdišu mnogi muškarci, ona trenutno nema dečka. Kaže da puno radi i da nema vremena za treninge.

– Nemam dečka, a i da ga nađem ne bismo se viđali jer mnogo radim. Osećam se sjajno jer radim i publika me voli i to je bitno. Kada nađem momka neću ga pokazivati jer nisam to ni ranije radila –  otkrila je pevačica za "Blic", pa dodala da se nedavno povredila:

– Istegla sam tetivu i ne znam iskreno kako sam se povredila. Jedva su me odkočili ova tri dana. Trenutno ne treniram jer se dosta trošim u putu i na nastupu pa ne stižem. Neću trenirati dva meseca, ali na nastupima dosta skačem, to mi je kao trening. Ugojila sam se malo, nemam redovan san i ishranu – iskrena je bila Viskovićka, koja se zbog povrede na Festivalu mladih u Knjaževcu pojavila sa trakama na ramenima.

Pročitajte još: Vesna Zmijanac o udvaračima: "Muvaju me dečaci", pa otkrila da li je izašla nekad sa nekim od njih na sastanak, a dotkla se i Relje i Nikolije

– Prija mi da ih nosim. Ruka mi je lagana zaboravila sam da skinem trake, ali neće mi niko zameriti to. Uklopilo se u stajling – objasnila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas