Poslovni horoskop za avgust: Lavovima sledi odlična poslovna prilika, Škorije ne bi trebalo da mešaju ljubav i posao

Magazin Praksa

27. 07. 2022. 000000 12:00

Foto: Pexels

Ovan

Vi koji nemate posao sada postoje idealne prilike! Ovnovi koji su u radnom odnosu neka se posvete poslovnom usavršavanju u oblasti za koju rade. Novac je tu ali ga nemojte olako trošiti.

Bik

Vama posao nema trzavice. Sve se odvija svojim tokom. Jedino je poželjno da kada osetite da ste pretrpani poslom jasno i glasno kažete kako bi se posao prespodelio i na ostale kolege.

Blizanci

Vi imate utisak da sve što radite da se ne vidi. Nije tako, Neptun vam ne daje jasnu sliku ali oni koji treba da je vide, vide je prefektno. Novac kao nagrada za rad dolazi.

Rak

Avgust vam donosi uspeh na poslu. Vi za zalažete i radite, nadređeni to vide i zaista vam sledi pohvala/ nagrada. Jupiter je retrogradan pa stvari dolaze malo kasnije ali svakako stižu do vas! Samo malo strpljenja.

Pročitajte još: Veliki horoskop za AVGUST 2022: Ko će ući u TAJNU VEZU SA KOLEGOM, a ko mora biti oprezan?

Lav

Definitivno vaš mesec kada je posao u pitanju. Sve možete, sve postižite a od sredine meseca sledi jedna odlična poslovna prilika koja vam dodatno uvećava prihode!

Devica

Posao tj. karijera vam nije urožena. Samo je akcenat na vama tj na vašim željama. Budite realni, ne žurite i ako se neka vrata ne otvore sačekajte druga jer će vam pružiti fenomenalne prilike! Samo hrabro u novo i nepoznato!

Vaga

Trenutna poslovna ponuda vam ne izgleda obećavajuće. Slobodno je prihvatite jer ćete u oktobru uživati u njenim plodovima. Sredinom meseca ostarujete odličnu saradnju koja vam donosi veliki priliv novca.

Škorpija

Posao ide svojim tokom. Zadovoljni ste. Ono što može da naruši vašu sreću je ako pomešate ljubav i posao…

Strelac

Imaćete priliku da kroz posao upoznate ljude koji vam mogu doneti uspeh u karijeri. Međutim ako se upustite u flert, tajnu ljubavnu vezu koja će biti kratkog daha onda ćete prokockati fenomenalu mogućnost napretka u karijeri. Na vama je odluka.

Pročitajte još: 28. JUL JE KLJUČAN - ZVEZDE KOMANDUJU PREOKRET: Ne smete da oklevate, energija će biti veoma snažna

Jarac

Vama polje posla i finansija ide odlično. Zaista nema mesta ni najmanjem strahu.

Vodilija

Ako želite da ovaj mesec provedete mirno kada je posao u pitanju dobro povedite računa da ne uđete u klupko ogovaranja i spletkarenja jer će se samo vas odraziti negativno.

Ribe

Posao vam ne zadaje glavobolje. On ide svojim putem. Ono što vas malo opterećuje je da li da prihvatite poslovnu ponudu koju vam nudi neko iz porodice. Prihvatite jedino ako možete potpuno da razdvojite poslovno od privatnog!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU