Oglas
· · Komentari: 0

3 horoskopska znaka sa kojima nikada ne znate na čemu ste: Imaju dva lica koja pokazuju u zavisnosti od situacije

Oni vas lako mogu prevariti, iako vam zapravo ne žele zlo

1658319184_Foto-Pexels-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay, Pexels
Oglas

Oni nikada ne pokazuju pravo lice! Bez obzira da li ste sa njima u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi nikada ne znate šta oni stvarno misle. Oni nisu podmukli, ne žele vam zlo jednostavno jedan delic sebe ne pokazuju. Imaju dva lica koja pokazuju u zavisnosti od situacije.

Ribe

Ribe su na prvom mestu. Vole, empatične su, međutim one su dvojni znak i kao takav imaju dve strane ličnosti. Jedna ličnost je kada je sve u redu. Tada daju maximum. Ali kada nešto krene u drugom pravcu one imaju zvoj rezervni plan tj “ličnost”. Tada vidite da one nežne empatične Ribe više nema već ispred sebe imate osobu koju ne poznajete. Ona se migolji i ide svojim putem.. sama u nov život.

Pročitajte još: Za ova TRI ZNAKA AVGUST ĆE BITI NAJUZBUDLJIVIJI: Očekuju ih nezaboravni trenuci

Blizanci

 Dva znaka u jednom. Dva podstanara koja žive zajedno. Uvek su u komunikaciji jedan misli jedno drugi drugo. Osoba ispred njih nikada nije sigurna šta Blizanac zaista misli. Komunikacija mu je besprekorna ali isto tako lako zavodi rečima. Plete svoju paukovu mrežu i kada upadnete u nju nema vam pomoći.

Rak

Kao i Ribe, esencija ljubavi i dobrote, požrtvovanja. Sve daje u svakom odnosu. Ali zato kada oseti i najmanju ugroženost tada ujeda svojim klještima. Napada skriveno kada se najmanje nadate. Ne možete im prići jer je tada njihov oklop natjvrđi a ujed najbolniji.

Pratita nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas