NAJJEFTINIJI prirodni način da se rešite CELULITA: Potreban vam je samo 1 sastojak koji već imate kod kuće (RECEPT)

Magazin Praksa

28. 07. 2022. 000000 11:00

Foto: Peksels

Većina žena ima problem sa celulitom. Ova prirodna, ali ne tako omiljena pojava na ženskom telu može učinit da se ne osećate dobro u sopstvenoj koži. Vreme je kupaćih kostima, a vi ste probali sve skupe kreme koje ne deluju onako kako biste želeli. Vreme je da probate jedan prirodan sastojak, koji već imate u kuhinji a koji čini čuda protiv celulita.

Reč je o jabukovom sirćetu.

Sve što vam treba za ovaj lek prirodni lek protiv celulita već imate kod kuće. To su jabukovo sirće, losion za telo, tuferi ili vata i voda.

Možete izabrati između dve opcije, a možete ih i kombinovati za dodatnu efikasnost.

Pijte jabukovo sirće
Jabukovo sirće ima snažan detoksikacijski učinak. Oslobađa telo od nakupljenih toksina u stanicama vezivnog tkiva i onda ih ispira. Popije dve kašike jabukovo sirćeta razređenog u čaši vode ili nekom drugom piću (izbegavajte one prepune šećera) i to dva puta dnevno. Učinke ćete videti nakon nekoliko nedelja zato nemojte odustati. Jabukovo sirće će vašem telu takođe pružiti i preko potrebne minerale kao što su magnezijum, kalijum i kalcijum.

Masaža jabukovim sirćetom
Za spoljnu primenu potrbna vam je ¼ šoljice jabukovog sirćeta sa kašičicom losiona za telo koji koristite. Tufer ili vatu umočite u rastvor i istrljajte područje na kome se celulit nalazi. Nakvasite pamučnu blazinicu u rastvor pa utisnite u područje na kojem imate celulit.  Nakon 30 minuta isperite kožu vodom. Ovu masažu ponovite dva puta dnevno, a rezultatima ćete biti oduševljeni.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU