Džejla Ramović o povratku na scenu nakon operacije: "Jedna sam dočekala da se vratim"

Kristina LJubisavljević

28. 07. 2022. 000000 20:00

Foto: Instagram/printskrin/ Džejma Ramović

Ona je sinoć pevala u jednom prestoničkom lokalu koji je bio pun do poslednjeg mesta, a Ramovićeva nije krila sreću što će družiti sa beogradskom publikom.

- S obzirom da je bila zahtevna operacija i dalje je u mom životu izražena ta posledica, tako da nije mi bilo svejedno, ali sam jedva dočekala da se vratim na scenu- rekla je za domaće medije pre izlaska na binu.

Pročitajte još: "Upozorila sam decu na posledice": Dragana Mirković priznala detalj odnosa sa svojim naslednicima

Iako je od samog pojavljivanja u javnom životu, važila za normalnu devojku koja gradi svoju karijeru isključivo svojim glasom daleko od skandala, mediji su oduvek bili zainteresovani da saznaju više o njenom privatnom životu, o čemu on ne želi da govori.

- Ne znam kada ćete shvatiti da ne želim da pričam o svom privatnom životu. Čim sam otišla u Barselonu uspela sam da odvojim sve u životu privatno, ja sam odlučila da odem tamo kako bih se izgradila i sebi priuštila ono što nisam u onim godinama kada su moji vršnjaci - tvrdi Džejla koja je uspešno završila prvu godinu na fakultetu, ali priznaje nije bilo lako postići sve studentske i pevačke obaveze koje je imala.

- Bilo je raznih trenutaka i kada sam bila baš iscrpljena i rekla sebi da moram da stanem. Četiri dana sam išla na fakultet, petkom onlajn onda vikendom letela, radila i vraćala se nazad, ali navikla sam se vremenom i sada sam okej - ispričala je ona.

Pročitajte još: Mračna strana DIKAPRIOVE karijere: Film kog se glumac stidi zabranjen u SAD-u i Kanadi

Za razliku od mnogih njenih kolega i koleginica, ona ne prati aktuelna dešavanja na etradi, a svoje mišljenje uvek zadržava za sebe i za to ima dobar razlog.

- Ja i te kako imam svoje mišljenje, ali trudim se da medijima ne dajem povoda i previše konkretna mišljenja o nekim stvarima jer ne želim da budem shvaćena pogrešno, ne slažu se svi sa mojim mišljenjem, svako ima svoje i svoj život i to je okej -  kaže nekadašnja pobednica koja je postala ravnodušna na sve novineske natpise koje pročita o sebi.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU