Oglas
· · Komentari: 0

"I dalje volim život": Nikolina Pišek novom fotografijom pokrenula lavinu reakcija (FOTO)

Pišekova ponovo uspela da izazove različite reakcije obožavatelja

1659002265_nikolinaa.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina je nedeljama bila u sukobu sa svekrom Mišom Grofom. Mediji su pisali o međusobnim optužbama i o tome da nisu u dobrim odnosima.

Nikolina na svom Instagram profilu deli fotografije sa svojim pratiocima, ne krijući kako se oseća. Ovog puta objavila je sliku pokraj motora.

Pročitajte još: Doživela TEŠKU TRAGEDIJU kada je imala samo 4 godine: U ovim stihovima SENIDAH je opevala najteži period života

Jedna bez ikakvog povoda. Zato što sam tu i dalje volim život - napisala je.

Usledili su komentari na račun savršenog izgleda, ali i podrške što i pored svega, Nikolina voli život i nastavlja dalje.

Podsećanja radi, nakon Vidojeve sahrane, Nikolina i njen svekar Miša Grof su počeli da se prepucavaju preko medija i društvenih mreža. Miša je navodio da je voditeljka bila sa njegovim sinom samo zbog novca, a ona mu nije ostajala dužna na optužbe.

Pročitajte još: GUDELJ istetovirao ime svog VOZAČA: Anastasija mu dala nadimak (FOTO)

- Sve što misli da je ona kupila i poklonila Vidoju, to je njeno. Zašto bih ja zadržao njenu sliku ili bilo šta njeno? Sve što misli da je njeno, neka slobodno uzme, samo ne znam od kojih para je ona kupovala Vidoju skupocenosti - izjavio je Miša tada za "Kurir".

Na iznenađenje svih, Miša je nakon sukoba, za medije otkrio da nije ni u kakvom sporu sa snahom, kao i to da će joj pomoći da nađe posao ukoliko ga traži. Međutim, Nikolina je izjavila da se nije čula sa svekrom prilikom njegove nedavne posete Hrvatskoj.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas