"Svako malo imam problema": JELENI ROZGI pozlilo, hitno morala kod lekara

Magazin Praksa

29. 07. 2022. 000000 09:26

Foto: Printskrin/Instagram/rozgajelenaofficial

Pevačica Jelena Rozga već godinama ima problema sa štitnom žlezdom. NJoj je zbog toga pre nekoliko dana pozlilo pa je hitno završila kod lekara.

Pevačica je već počela da se priprema za veliki koncert u Splitu, koji je najavila za 11. februar 2023. Od prethodnog koncerta koji se održao u njenom rodnom gradu, prošlo je dvanaest godina, tako da nema sumnje da će za svoju publiku pripremiti brojna iznenađenja i pravi spektakl.

Međutim, ovih dana je zabrinuta za zdravlje.

 

"Prošlog ponedeljka sam bila tako srećna, jer sam u studiju napravila dobar posao. Došla sam kući, prošetala psa i bilo mi je malo loše.Bila sam kod doktora i pokazalo se da štitna luduje, pa promena terapije…Svako malo imam problema s tom štitnom, jednostavno mi ne da mira", izjavila je Jelena za Radio Dalmaciju.

Pročitajte još: Doživela TEŠKU TRAGEDIJU kada je imala samo 4 godine: U ovim stihovima SENIDAH je opevala najteži period života

"Doktor Punda, koji je moj endokrinolog već godinama, komentarisao je - žilava ti je štitna žlezda, ne da se, žilava je kao i ti", otkrila je Jelena Rozga, koja je priznala da najveću tremu ima upravo kada peva u svom Splitu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU