· · Komentari: 0
BORBA

"NE DAM SE": Jelena Rozga zbog bolesti ostala BEZ ŠTITNE ŽLEZDE, a sada je donela bitnu odluku (FOTO)

Pevačica Jelena Rozga otvoreno o zdravstvenim problemima

1646159957_pjimage--55-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/rozgajelenaofficial

Pevačica Jelena Rozga posle duže pauze u medijima pojavila se u jednoj emisiji gde je otkrila da ima zdravstvenih problema, koji joj ne dozvoljavaju da se ugoji.

- Vidim korona, ugojila si se. Ne menjaš se uopšte? Je l' to što živiš pored mora? - pitao je voditelj.

Pročitajte još: Sa ženom glumi u "Igri sudbine", a evo kakvi su privatno: OTKRIVENA TAJNA skladnog braka poznatog glumačkog para (FOTO)

- Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlezdom. Oni mi ne daju da se ugojim ni pola kilograma. Ja se dobro osećam. Znaju me zezati. Pre par dana je bilo loše, sad je dobro. Ja se ne dam, samo osmeh na lice i pozitiva - rekla je Rozga u emisiji Amidži šou.

Pevačica Jelena Rozga već neko vreme otvoreno priča o zdravstvenim problemima koje ima, kako sa srcem tako i sa štitnom žlezdom. Nažalost, kao posledica dugogodišnje borbe sa Hašimotom, Jelena je ostala bez štitne žlezde zbog čega je rešila da potpuno izbegne stres.

- Više nisam u velikom stresu. Neću da jurim, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje, više cenim svoje slobodno vreme, znam da kažem "ne". Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja, jer imam problema sa srcem i štitnom žlezdom i to više ne krijem. Štitnu žlezdu apsolutno više nemam i sad sam rekla: E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam - rekla je pevačica svojevremeno koja je već neko vreme na terapiji.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.