Otarasite se neprijatnog mirisa CIGARETA iz doma: Sastojak koji vam treba imate kod kuće, a trebaće vam svega par sekundi

Isidora Čolaković

06. 08. 2022. 000000 18:00

Foto: Pixabay, Pexels

Kada se miris cigareta zavuče u prostorije u kojima boravite veoma je teško otarasiti ga se. Za nepušače ovo predstavlja noćnu moru, ali ni pušačima nije prijatno kada umesto svežeg mirisa doma udahnu miris nikotina.

Za ovaj neprijatan osećaj postoji rešenje. Na društvenim mrežema su osvanuli saveti za problem koji očigledno muči mnogo domaćinstava. 

U Fejsbuk grupi koju vodi britanska ekspertkinja za čišćenje ‘Mrs Hinch’ osvanulo je pitanje kako se rešiti neprijatnog mirisa od cigareta, a savet s lukom privukao je mnogo pažnje.

Sve što treba je iseći nekoliko glavica luka na pola i svaku polovinu staviti u jednu prostoriju. Iako možda ne zvuči primamljivo, luk će upiti sve mirise koji se šire prostorijom. Nakon nekoliko dana osvežite prostor mirisom u spreju ili osveživačem vazduha, prenosi 24 sata.

Pročitajte još: Olakšava život: Evo zašto bi trebalo da stavljate ALUMINIJUMSKU FOLIJU u vašu mašinu za pranje sudova (VIDEO)

“Dobro očistite sve i pustite dovoljno svežeg vazduha”, glasio je jedan komentar.

“Ako je dim ušao u tepihe ili bilo koju tkaninu, onda ćete se mirisa teško rešiti i bolje da zamenite tkaninu”, dodala je druga, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU