Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Kada vidite šta CIGARETA posle seksa radi telu, više vam neće pasti na pamet da je upalite

Pušenje cigarete nakon seksa decenijama se smatra nečim sofisticiranim, posebno u filmovima i serijama, međutim, istina je potpuno drugačija.

1612199218_Depositphotos_437788006_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Prava istina je da je paljenje cigarete nakon seksa zapravo jako loše, ne samo za zdravlje, već i za sam seks.

Pojedine hemikalije koje cigarete sadrže mogu da se ponašaju kao vazokonstriktori. Samo pomislite na vazektomiju - u pitanju je procedura kroz koju muškarac prolazi kako bi uklonio svoju mogućnost da učini ženu trudnom.

Foto: Depozit

Pročitajte još: NE ODGOVARA na poruku? Tri su razloga, a treći je PRESUDAN

Evo o čemu se radi.

Protok krvi  ključan je za stvaranje erekcije, a zbog toga što cigarete sužavaju krvne sudove, do penisa dolazi znatno manje krvi i on je zapravo manji nego što treba.

Pročitajte još: Zaboravljeni svadbeni poklon SPASIO im je brak: Otvorili ga tek nakon 9 godina, a ono što je bilo unutra promenilo ih je zauvek

Uticaj cigareta...
Jedno istraživanje otkrilo je da samo 2 cigarete mogu da negativno utiču na erekciju kod muškaraca, ali i da su muškarci koji pate od erektilne disfunkcije vrlo često pušači, ili bivši pušači.

Tu su i mnogi drugi problemi koji su povezani sa pušenjem cigareta kao što je zadihanost i smanjeni kapacitet pluća - a sve to može drastično da pokvari seks.

Pročitajte još: Koja si ti LENŠTINA! Ako to često izgovarate, uradite sledeću stvar

Ako sledeći put nakon seksa poželite da upalite cigaretu, setite se da bi to ujedno mogao da vam bude i posldnji put da ga imate, to jest da ste u stanju da ga imate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas