"Počivaj u miru mama, volim te": Oglasio se sin slavne glumice i potresnim rečima rastužio sve

Jelena Blažić

13. 08. 2022. 000000 09:11

Foto: Profimedia

En Heč, preminula je juče u 53. godni, od posledica povrede mozga, koja je nastala usled saobraćajne nesreće koja se dogodila prošlog petka.

Pročitajte još: Potresne vesti iz HOLIVUDA: Slavna glumica izgubila bitku za život u 53. godini

Porodica i prijatelji, teško se nose sa velikim gubitkom, a nakon saopštenja da je En preminula, oglasio se i njen dvadesetogodišnji sin Homer.

- Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te - rekao je Homer, prenose strani mediji.

Podsetimo, porodica je juče u popodnevnim časovima izdala saopštenje u kome se navodi da je En Heč izgubila bitku.

- Izgubili smo danas najsjajniju svetlost, ljubaznu i najradosniju dušu, ljubaznu majku i odanog prijatelja. En će duboko nedostojati, ali ona živi kroz prelepe sinove, svoj kultni radi i svoje strastveno zalaganje. Njena hrabrost je u istini, širi poruku ljubavi i prihvatanja i nastaviće da ima trajni uticaj.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU