· · Komentari: 0
glumica

Nakon što se zakucala automobilom u kuću glumica u teškom stanju: "En se nije budila od nesreće"

En Heč se bori za život nakon nesreće

1660034595_profimedia-0669298782.jpg
Foto: Profimedia

Holivudska glumica En Heč (53) imala je tešku saobraćajnu nezgodu u petak u Los Anđelesu. Ona je automobilom udarila u kuću što je izazvalo veliki požar.

Kako strani mediji prenose En se od tada nije osvestila i njeno stanje se nije poboljšalo. Predstavnik glumice za medije rekao je za People da ima "veliku povredu pluća koja zahteva mehaničku ventilaciju i opekotine koje zahtevaju hiruršku intervenciju i da se nalazi u kritičnom stanju i u komi".

Pročitajte još: Jedan od najpoznatijih glumačkih parova svih vremena: Džon Travolta oprostio se dirljivom porukom od Olivije NJutn (FOTO)

Svedoci su naveli da je Heč prvo udarila u garažu stambenog kompleksa, a navodno je uspela da se okrene nazad nakon čega je ponovo udarila u kuću, kada je i nastao požar, a ona ostala sa teškim povredama.

Vlasti Los Anđelesa još uvek istražuju incident i za sada nije poznato da li je glumica bila pod dejstvom alkohola.

En ima dvoje dece, dva sina. Stariji sin, Homer Lafon, ima 20, a Atlas Heče Taper 13 godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.