Jeziva sudbina slavne glumice koja je tragično izgubila život: Umrle su joj dve sestre i brat, a preživeljavala je i očevo zlostavljanje

Jelena Blažić

14. 08. 2022. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Slavna glumica koja je ostvarila nebrojano uloga u serijama i filmovima, pre više od sedam dana izazvala je dve saobraćajne nesreće u kojoj je dobila teške opekotine, ali i oštećenje mozga, zbog kog je bila u komi, sve do poslednjeg trenutka.

Pročitajte još: "Počivaj u miru mama, volim te": Oglasio se sin slavne glumice i potresnim rečima rastužio sve

Ipak, iako je bila veoma uspešna u svom poslu, njen život nije bio nimalo lak. Imala je veoma jezivo detinjstvo, jer je trpela zlostavljanje oca, dok je majka na sve to ćutala i optuživala je da laže. En joj to nikada nije oprostila.

Pored izostanka majčine podrške, preživela je i velike porodične tragedije. En je mala četvoro braće i sestrara, od kojih je čak troje preminuo. Sestru je izgubila još kao bebu, koja je preminula zbog srčane mane. Druga sestra Suzan, preminula je od tumora na mozgu, dok je brat Nejtan nakon završene srednje škole, poginuo u saobračajnoj nesreći.

Sve te tragedije, ostavile su velike posledice, pa je En upala u tešku depresiju, ali se predala porocima: - Pila sam i pušila, drogirala se i seksala. Činila sam sve da izbacim osećaj srama iz svog života - napisala je u svojim memoarima tragično preminula glumica koja je celi život tražila načine da je roditelji vole, prenosi Stil.

Bila je u vezi sa  s komičarkom i voditeljkom Elen Dedženeres:   - Holivud me zbog te veze stavio na crnu listu. Deset godina nisam učestvovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrednog 10 miliona dolara - rekla je En, koja je voditeljku ostavila nakon tri godine zabavljanja, jer se zaljubila u kamermana Kolemana Lafona s kojim je dobila sina Homera. S bivšim dečkom Džejmsom Tuperom iz 10-godišnje veze ima sina Atlasa.

En je izgubila život u 53. godini, na najgori mogući način, u saobračajnoj nesreći koju je sama izazvala pod dejstvom alkohola, a u kojoj je zadobila teške opekotine i oštećenje mozga.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU