"Uništavaš ovu porodicu": Detalji svađe Anđeline Džoli i Bred Pita zbog koje su završili na SUDU

Isidora Čolaković

18. 08. 2022. 000000 09:30

Foto: Profimedia Anđelina Džoli, Bred Pit, Pixabay

Poznati par se razveo 2016. godine, a ovo je incident koji je doveo do tog koraka. Anđelina je otkrila svoju verziju tog događaja, pa su tako detalji isplivali u javnost.

Po njenim rečima, Bred je nasrnuo na nju tokom jedne svađe u avionu i vređao njihovu decu. Glumica je tražila da FBI interveniše, međutim to se nije dogodilo.

Nakon toga, Anđelina je odlučila da podnese tužbu, a sada imamo priliku da vidimo šta je tačno izazvalo svađu.

"Roling stoun" javlja da je Anđelina u tužbi navela da ju je Bred Pit zgrabio za glavu, gurnuo je na zid kupatila, i pesnicom udarao u plafon aviona. Kada je jedno od dece nazvalo oca "dr*adžijom", Pit se zaleteo na dete a onda ga je Anđelina uhvatila s leđa i zadržala.

"Uništavaš ovu porodicu, dete ti je kao je*eni ubica iz Kolumbajna", vikao je Pit navodno, aludiraći na đake koji su počinili krvavi zločin u školi, koji spada u najgore masakre u istoriji Amerike.

Pročitajte još: Misteriozna smrt mlade glumice: Uzrok tragičnog događaja od pre 13 godina i dalje nije poznat, brat tvrdi da je ubistvo

Anđelina je tada pokazala navodne povrede koje je zadobila, a priznala da je moguće da je ona izgrebala Breda, ali FBI je ipak odlučio da ne pokrene postupak, što je iznerviralo glumicu, pa je odlučila da tuži oca svoje dece.

Ona je takođe izjavila da je Bred je prilikom incidenta bio pod dejtvom alkohola. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU