Publika je pamti po prolivenim suzama, al ona je ipak pobedila: Gde je i kako danas izgleda prelepa NEDA STOJANOVIĆ, pobednica "Prvog srpskog top modela" (FOTO)

Magazin Praksa

19. 08. 2022. 000000 11:00

Foto: Youtube/Printskrin/ACO ronaldo, Instagram/Printskrin/_nedic_

Rijaliti program "Prvi srpski top model" emotivoan je 2011. godine, a o devojkama koje su u njemu učestotvale i dalje se priča.

Ovaj rijaliti bio je verzija rijalitija Tajre Benks u kojoj su se mlade devojke talmičile za vrednu nagradu, odnosnu naslovnu stranu popularnog magazina i ugovor sa modnom agencijom. I ovde su se, kao i u svakom drugom programu ovog tipa prolivale suze, pljuštale svađe i osnivali se klanovi.

Više od deste devojaka nadmetalo se za titulu, a pobedu je odnela prelepa Neda.

 

Neda Stojanović, kroz ceo rijaliti predstavljala se kao povučena i mirna devojka, što su joj mnogi i zamerali. Srpska publika najviše je, pored lepote, pamti po tome što je lila suze pred svaki susret sa žirijem, te je njena pobeda iznenadila mnoge.

 

Nakon završetka rijalitija, Neda je karijeru nastavila izvan granica naše zemlje, ali je ostala aktivna na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Bio je omiljeni lik u filmu ŽIKINA DINASTIJA: Danas zarađuje više od polovine glumaca i izgleda OVAKO (FOTO)

Ona danas živi u inostranstvu, gde se idalje bavi modelingom a od pre mesec dana je i srećno verena za dečka Dimitrija.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU