· · Komentari: 1
ŠOK

"Udarao joj je glavu o radijator": Manekenka podelila FOTOGRAFIJE nakon brutalnih batina (FOTO)

Ova hrabra žena odlučila je da podeli slike svog otečenog lica nakon batina koje je dobila od svog dečka

1602147001_antonija.jpg
Foto: Twitter/@anthoniarochus

NJene slike su podeljene više od 1.000 puta dok ih je postavljala uz snimak kako s ljubavlju gleda svog bivšeg na Tviteru.

Pročitajte još: Medicinska sestra Ana umrla od RAKA, jer je lečenje KASNILO ZBOG KORONE: Preminula na SINOVLJEV ROĐENDAN

Manekenka Antonija Rohus je doživela nasilje, a to je odlučila da podeli sa javnošću. Nasilnika nije imenovala i sakrila mu je lice na slici. Belgijska policija potvrdila je za britanske medije da istražuje slučaj manekenku i njenog bivšeg. Manekenka je ispričala sve detalje iz veze u kojoj je 18 meseci proživljavala pakao. Ona tvrdi da joj je razbio lice u radijator, uhvatio je za gušu, zabranio joj da se šminka, a onda razbio nameštaj u njihovom domu.

- Ovo je moje pre i posle. Nema srećnog završetka, nema istinske sreće, samo bol i tuga - napisala Rohus je svog bivšeg dečka upoznala na odmoru pre skoro dve godine i nazvala ga "ljubav na prvi pogled" - a par je gotovo odmah počeo da živi zajedno.  Sve je bilo kao u bajci, dok je bivši obasipao poklonima i komplimentima. 

 

Ali onda se pokazalo da je njen novi dečko imao ljubomornu stranu i prgavu narav i sve više je postajao posesivan i ljubomoran.

Foto: @anthoniarochus

- Odjednom mi je bilo zabranjeno da se šminkam i nisam mogla da nosim odeću koju sam želela. Nisam bila sigurana šta mogu da učinim. Naravno da sam mislila da je to čudno, ali nije li ta nesigurnost bila posebno slatka i dokaz da mu se zaista sviđam? Nasilno ponašanje započelo je kada je razbijao nameštaj u njihovom domu, dok je postajao sve agresivniji. Tvrdi da je on probušio rupu kroz vrata i srušio lampu sa plafona. Prvi put kad ju je udario, ona tvrdi da ju je uhvatio za kosu i razbio joj lice u radijator.

Užasnuta, Antonija se odvezala do kuće svoje majke prekrivenog lica - i složili su se da on nikada više neće biti dobrodošao u njen život. Kako kaže, onda je njen bivši došao na vrata nekoliko dana kasnije i obećao da je više nikada neće udariti, pa je Antonija rekla da mu je "pružila drugu šansu". Ipak, ništa se nije promenilo. Nastavio je da je maltretira, davi i ponižava, a ona je objasnila da niko ne može da razume, ako nije doživeo, zašto se ostaje u takvim vezama.

Ona kaže da su takvi momci lukavi i da je potpuno izolovao, čak u jednom momentu nije smela da ima kontakt sa prijateljima i porodicom.

Da li želiš da me ostaviš. Ja sam jedina osoba koja brine o tebi - govorio joj je , a ona mu je i sama verovala

Definitvno je odlučila da ga napusti kada je otišla kod doktora, nakon još jednih batina i kada joj je lekar rekao da je taj udarac u glavu mogao da bude fatalan. 

Pročitajte još: Ivan se osvetio devojci za prevaru i sve SNIMIO, a onda je usledio njen surovi ODGOVOR (VIDEO)

- To mi je otvorilo oči i shvatila sam da moram da odem pre nego što bude prekasno. Tada sam podelila fotografije na Tviteru. Možda zvuči čudno, ali drago mi je da me udario: Psihološko nasilje je podjednako loše, ali je teško objasniti drugima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.