Kako biste vi reagovali? Mlada optužena za pohlepu, zbog načina pozivanja gostiju na venčanje

Jelena Blažić

23. 08. 2022. 000000 10:40

Foto: unsplash.com

Jedan par, nedavno je ostovio goste u šoku, kako du odlučili da im traže priloge za pokrivanje troškova za venčanje. Jedan od njih podelio je svoje iskustvo na Redditu,objašnjavajući kako su mlada i mladoženka postepeno tražili sve više novca za njihovo venčanje.

Pročitajte još: Ovo su bile poslednje reči Elvisa Prislija: Izgovorio je jednu rečenicu i nakon DVA sata je pronađen MRTAV

- Oni su na pozivnicima za venčanje napisali da nemaju dovoljno para za venčanje iz snova, pa su naveli da bi trebalo da daju priloge. Naglasili su da će i venčanje planirati na osnovu sakupljenog novca - rekao je jedan od gostiju i dodao:

Foto:Unplash.com

- Pošto je venčanje bilo u inostranstvu, zbog poslovnih obaveza nisam mogao da odem, već sam im dao mali prilog i poželeo sve najbolje. Neki od mojih prijatelja, ostali su zatečeni, jer ste venčanju mogli da prisustvujete u odnosu na prilog koji ste dali, pa ukoliko je u pitanju manja količina novca, niste mogli da prisustvujete večeri i živoj muzici - rekao je prijatelj, koji je ipak uspeo da se izvuče sa ovog sramnog događaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU