BRED PIT ponovo postavlja modne trendove: Na ovaj potez bi se retko koji muškarac usudio (FOTO)

Isidora Čolaković

25. 08. 2022. 000000 17:30

Foto: Profimedia

Hoolivudski glumac i miljenik žena ponovo je uspeo da iznenadi svetsku javnost. Od Bred Pita smo navikli na krajnje neobične stajlinge.

Jedan od njih je bio kada je nedavno obukao suknju i pregazio sve predrasude o tome da je to samo ženska odeća. NJegova suknja se danima komentarisala, a javnost je bila podeljena na one kojima je to bilo previše ekstravagantno i one koji su bili oduševljeni.

Sličan efekat je postigao i ovog puta. Na crvenom tepihu se pojavio u barbi pink odelu. To je kreacija dizajnera Hansa Nikolasa Mota, čijim radom je Bred očigledno prezadovoljan, jer u poslednje vreme nosi samo njegove kombinacije. 

Pročitajte još: Oglasio se Silvester Stalone nakon navoda o razvodu zbog psa: "Nismo prekinuli brak na tako trivijalnoj raspravi"

Foto: Profimedia

Odelo je imalo izražene dugmiće, a kombinaciju je upotpunio belom majicom na kratke rukave i patikama. Glumac je još jednom pokušao da rabije predrasude. Muškarci ne treba da nose samo odela neutralnih boja. Nešto novo i drugačije je uvek dobrodošlo u svet mode.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU