Malo ko zna da je ona KUMA ANI IVANOVIĆ: Na venčanju bivše teniserke i fudbalera blistala je u ružičastoj toaleti (FOTO)

Jelena Knežević

26. 08. 2022. 000000 09:20

Foto: Profimedia

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović venčali su se pre 6 godina u Veneciji. Bivšem nemačkom fudbaleru kum je bio poznati skijaš Feliks Nojrojter, a Ani plivačica Miroslava Najdanovski.

Miroslava, koju prijatelji zovu Minja, zbližila se sa Ivanovićevom tokom Olimpijskih igara 2008. godine. Godine prijateljstva su krunisale kumstvom, a jednom prilikom Miroslava je otkrila:

- Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar, otkrila je za "Alo".

Pročitajte još: Megan Markl otvoreno o osećanjima: "Nisu mi zamerali sve dok nisam počela da izlazim sa svojim sadašnjim mužem"

Na venčanju Bastijana i Ane koje je bilo izuzetno medijski propraćeno, Miroslava se pojavila u ružičastoj pripijenoj toaleti koja je istakla njenu figuru.

Pevačica nije davala izjave povodom tog važnog dana, ali je tom prilikom okačila fotografiju sa snažnim opisom:

— Dan pun ljubavi.

Pročitajte još: Tejlor Svift optužena za građu autorskih prava: Traže joj više od milion dolara

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU