Oglas
· · Komentari: 0

Svi se zbune kada čuju da su MAJKA I ĆERKA: Naša pevačica rodila ju je sa 19 godina, danas izgledaju kao sestre

Nikolina je izrasla u pravu lepoticu

1661496349_kajao.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Kaja Ostojić iz prvog braka ima ćerku Nikolinu, koju je dobila sa samo 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem. Nikolina je izrasla u lepoticu, a mnogi komentarišu da je lepotu nasledila od mame.

Kaja ne krije kolikoje ponosna na svoju naslednicu i na to u kakvu je osobu izrasla, pa se s vremena na veme pohvali na društvenim mrežama svojom mezimicom.

Pročitajte još: Tajna koja se krije iza pesme iz "TITANIKA": Doživela je planetarnu popularnot, a ovako je nastala (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKAY (@itsnikay)

  - Zenica oka mog. Ponosna sam na sve sto si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama - glasio je jedan opis koji je pevačica uputila ćerki.

Pročitajte još: Tejlor Svift optužena za građu autorskih prava: Traže joj više od milion dolara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKAY (@itsnikay)

Kaja će ovog septembra proslaviti 39. rođendan, a na savršenom izgledu mnogi bi joj pozavideli. Nedavno su mediji brujili o raskidu lepe pevačice i hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas