Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Danas je ostvarila SNOVE i postala jedna od naših najpoznatijih glumica (FOTO)

Isidora Čolaković

26. 08. 2022. 000000 13:30

Foto: Printscreen/ Instagram - sloboda.artistique

Preslatka devojčica sa slike je glumica Sloboda Mićalović. Ona je danas jedna od naših najpoznatijih glumica, a iza sebe je ostavila brojna ostvarenja.

Udata je za kolegu Sergeja Ćetkovića, a sa njim ima dve ćerkice Veru i Milu. Nedavno je napunila 41. godinu, a tim povodom su joj brojne poznate ličnosti uputile čestitke. 

 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloboda 🤍 (@sloboda.artistique)

Glumica je podelila fotografiju na kojoj je samoj sebi poželela ono što joj najviše treba, a to je da manje brine, a da više uživa u životu.

Pročitajte još: Govorili su da je sređivala podočnjake: Glumica oštro demantovala, pa naglasila - "Još mi ne smetaju u tolikoj meri"

- Kada zatvorim oči i ugasim plamen svećica što trepere na torti, poželim samo da manje brinem, a da više pustim. I da manje mislim, a više osećam: more, kišu, vetar, mir, trenutak, vino, ruke, ljubav... Život - pisalo je na slici, na Slobodinom profilu.

 

Publika je pamti po ulogama u ostvarenjima "Ranjeni orao", "Tajna vinove loze", "Nepobedivo srce", "Zona Zamfirova", "Mješroviti brak", ali i brojnim drugim.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU