Oglas
· · Komentari: 0

"Ponašaju se kao sav normalan svet": Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković oduševili ljude (FOTO)

Poznati par pokupio sve pohvale

1658137618_Foto-Printscreen-Instagram---sloboda_micalovic_boba.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - sloboda_micalovic_boba
Oglas

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović uživaju u zasluženom odmoru. Oni letuju na Ada Bojani u Crnoj Gori. Po svemu sudeći dobro se provode i koriste sve trenutke da provedu kvalitetno vreme zajedno. 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da se Sloboda i Vojin ne ponašaju uobraženo i ne kriju od naroda, već u pravom smislu reči uživaju u odmoru.

- Vojin i Sloboda ne ponašaju se kao zvezde. Videla sam ih kad su došli na plažu, a pošto je bila gužva, šetali su i tražili slobodne ležaljke. Baš su prijatni, ponašaju se kao sav normalan svet - priča izvor Informera koji se našao na licu mesta i dodaje da Sloboda i Vojin nisu uspeli da prođu nezapaženo:

- Iako su se trudili da ne privlače pažnju, zapali su nam za oko, pogotovo Sloboda, koja je pođednako lepa bez šminke. Čudili smo se što nisu odabrali neku fensi privatnu plažu, gde nema toliko ljudi!

Foto: Printscreen/ Instagram - sloboda_micalovic_boba

Vojin i Sloboda su se na plaži našli sa glumičinom mlađom sestrom Draganom. Ona se na Instagramu pohvalila kako se sunča i đuska sa Slobodom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas