Ovako je izgledala Anastasija Ražnatović pre operacije NOSA: Pevačica ne krije da je bila nezadovoljna (FOTO)

Isidora Čolaković

28. 08. 2022. 000000 11:40

Foto: Ataimages.rs

S obzirom na to da je anastasija pod lupom javnosti od kad se rodila, sve korekcije na njenom telu i licu će javnost prepoznati. Zbog toga ih ona nikada nije ni krila. Priznala je da je operisala nos jer se osećala nesigurno i nije bila zadovoljna njegovim izgledom. 

Ona je javno pričala o svom nosu i ustima i ne poriče da je operacije uradila iz estetskih razloga, a ne zbog devijacije, kao mnoge njene kolegice.

"Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno", rekla je pevačica jednom prilikom za medije i dodala:

Pročitajte još: Viktor Živojinović zaprosio devojku - u suzama izgovorila "DA": Ovo je Brenina nova snajka (FOTO)

"Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to".

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU