· · Komentari: 0
OTVORENO

"PALA MI JE ROLETNA": Anastasija Ražnatović otkrila da se u školi potukla zbog Cece!

Anastasija Ražantović otvorila dušu i progovorila o teškim trenucima

1639466823_anastasija.jpg
Foto: Youtube printscreen/K1

Muzička zvezda Anastasija Ražnatović večeras će u emisiji Milana Kalinića „Preživeli“ na televiziji K1 govoriti o najtežim i najlepšim trenucima iz detinjstva, o muzici, planovima, odnosu sa majkom, bratom i tetkom. 
Kaliniću je, iskreno, priznala kada se i zbog čega prvi put potukla u školi. 

Pročitajte još: Preminuo je na današnji dan pre TRI GODINE: Ovaj glumac bio je PRVA LJUBAV Seke Sablić (FOTO)

 - Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija u emisiji "Preživeli" i dodala:

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš... 

"Pala mi je roletna i mrak na oči"

- Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“,  a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – rekla je Anastasija u emisji na K1 televiziji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.