Dženifer Lopez ljuta nakon venčanja: "Ovo je ukradeno bez našeg pristanka"

Kristina LJubisavljević

29. 08. 2022. 000000 10:15

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez se nije mnogo oglašavala nakon trodnevnog venčanja u Džordžiji, ali je sada ipak morala da prekine ćutanje i obrati se javnosti. Par je želeo da venčanje ostane van očiju javnosti, pa su zamolili sve goste da se snimci i fotografije ne objavljuju.

Pročitajte još: Anđelina Džoli u MOĆNOJ kombinaciji: NJen stajling je mnoge podsetio na Laru Kroft (FOTO)

- Ovo je snimljeno bez dozvole. Tačka. I ko god je to uradio, iskoristio je naš privatni trenutak. Ne znam odakle svi to dobijate jer smo imali zamolili sve da ne dele ništa sa našeg venčanja. To je naš izbor da podelimo. Sve što objavim privatno je OnTheJLO (sajt Dženifer Lopez) i to delim sa svojim fanovima, a to ću učiniti kada budem spremna. Ovo je ukradeno bez našeg pristanka i prodato za novac. Hvala vam na brizi, volim vas, ljudi - napisala je Dženifer na društvenim mrežama.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Naime, neki goste je podelio snimak njenog supruga Bena Afleka koji izvodi serenadu na njihovoj proslavi venčanja u Džordžiji.

Venčanje je održano na lokaciji koja ima posebno značenje za par

- Ben je kupio imanje pre 20 godina kada su se prvi put verili. Tamo imaju posebnu vezu - rekao je izvor za People.

Lopez i Aflek su prvi put počeli da se zabavljaju u julu 2002. i verili su se tog novembra. Kasnije su odložili venčanje za septembar 2003. godine. Ipak veridba je prekinuta, a par raskinuo. Obnovili su svoju vezu skoro dve decenije kasnije na oduševljenje mnogih.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU