· · Komentari: 0
ljubav

"Uspeli smo": Oglasila se Dženifer Lopez nakon venčanja sa Benom, promenila dve haljine i pokazala da je klasika neprolazna (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se nakon otkazanog venčanja pre 20 godina

1658127331_50aeece0dc7803c176ae658b0462aa444b5a734f.jpg
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek dokaz su da ljubav ipak nalazi put. Nakon 20 godina nekadašnji snovi para postali su stvarnost. Nakon brojnih nagađanja Dženifer je potvrdila da se udala za Bena u subotu u Las Vegasu.

Glumica i pevačica promenila je dve haljine na intimnoj ceremoniji. Jedna je posebno značajna jer kako kaže, dugo je ima u ormanu, a sada je došao dan da ugleda svetlost dana. Haljina je klasična, bela, zatvorena i do poda. Dženifer je ponovo pokazala da je jednostavnost uvek na ceni.

Pročitajte još: Megan Foks u neodoljivoj NEON BOJI: Očaravajuća kombinacija koju svaka žena može da ponese (FOTO)

- Imam ovu haljinu toliko godina, i samo sam je čuvala, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan venčanja - otkrila je Lopez na svom sajtu On JLo, prenosi People.

NJen frizer, Kris Eplton, je takođe objavio simpatičan snimak na svom Instagramu, napisavši: „Osećanja u poslednjem trenutku pre venčanja“.

Lopez se kasnije presvukla u modernu venčanicu Zuhair Murad. Ovaj model je nešto složeniji u odnosu na prvu haljinu. Haljinu prati bela čipka i otvorena ramena sa dugačkim rukavima. Dodala je i odgovarajući veo sa čipkom kako bi upotpunila izgled.

Pročitajte još: Snežana Đurišić bez trunke šminke: Pevačica pokazala kako izgleda kada se kamere ugase (FOTO)

- To je bilo najbolje moguće venčanje koje smo mogli da zamislimo. Uspeli smo. LJubav je lepa. LJubav je ljubazna, a ispostavilo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva. Upravo ono što smo želeli. Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dozvolu sa još četiri para, i svi su putovali do svadbene prestonice sveta - napisala je Dženifer prenosi People.

Lopez i Aflek su prvi put počeli da se zabavljaju u julu 2002. i verili su se tog novembra. Kasnije su odložili venčanje u septembru 2003. samo nekoliko dana pre planirane ceremonije i na kraju su se rastali. Aflek se kasnije oženio glumicom Dženifer Garner sa kojom deli troje dece. Lopez se udala za Marka Entonija 2004. i roditelji su 14-godišnjih blizanaca Maksa i Eme. Ipak, ljubav sa Benom je pronašla put.

Nakon venčanja, Lopez je na Instagramu objavila snimak iz kreveta bez šminke, a dok drži telefon u ruci vidi se burma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.