Megan Markl o školovanju dece: Evo zbog čega je odabrala Ameriku

Kristina LJubisavljević

03. 09. 2022. 000000 08:20

Foto: Profimedia

Megan je isticala da da je Arči u školi u Ujedinjenom Kraljevstvu nikada ne bi mogla da ga jednostavno odvede i dovede iu škole, a da je ne čeka grupa ljudi da fotografiše, prenosi The Cut.

Pročitajte još: Šeron Stoun donela odluku: Neće više ići na PLASTIČNE operacije koje su je umalo koštale života, a dečko je zbog toga ostavio (FOTO)

- Imam problem sa tim. To me ne čini opsednutom privatnošću. To me čini jakim i dobrim roditeljem koji štiti dete - rekla je Megan za pomenuti list.

Drugo dete prica Vilijama i Meganm, Lilibet, još uvek se ne približava školskom uzrastu, tek je nedavno napunila godinu dana, ali izgleda Megan namera da ih obrazuje u Americi, a ne u Velikoj Britaniji.

Vojvotkinja je pohađala žensku školu u ​​Los Anđelesu. Diplomirala je pozorište i međunarodne studije na Fakultetu komunikacija Univerziteta Northvestern. Princ Hari se školovao se u Londonu u Veterbi i Ludgrouv školi, a zatim je bio na Iton koledžu. Ipak odlučio je da ne ide na univerzitet, već da završi desetomesečnu obuku za oficire na Kraljevskoj vojnoj akademi, prenosi Hola.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU