Oglas
· · Komentari: 0

"Izbio je požar u dečjoj sobi": MEGAN MARKL otkrila sve detalje o POŽARU koji je njen sin Arči za dlaku izbegao

Situacija koja ju je zadesila je prava noćna mora

1661344932_Foto-Profimedia-Megan-Markl-Pixabay.jpg
Foto: Profimedia, Pixabay
Oglas

Megan Markl je iskoristila priliku i u svom dugoočekivanog podkastu "Archetypes" koji je dostupan na Spotifyju, ispričala priču o požaru koji ih je zadesio na turneji u Južnoj Africi. 

Situacija koja se njoj desila je noćna mora svakog roditelja. Grejalica u sobi njenog sina Arčija se zapalila nakon što je održala govor devojkama u naselju Nyanga u Kejp Taunu, pa požurila nazad da vidi sina kojeg je morala da ostavi kako bi izvršila još jedan službeni angažman.

"Dogodio se trenutak u kojem stojim i držim govor ženama i devojkama, i završavamo druženje, ulazim u auto i kažu mi da je izbio požar u kući. Šta? Izbio je požar u dečjoj sobi. Vratili smo se. I, naravno, kao majka, kažete - 'O, moj Bože, šta se događa?' Svi su bili u suzama, potreseni. I šta smo mogli da uradimo? Izašli smo i odradili još jedan službeni angažman. Rekla sam tada da to nema smisla", izjavila je Megan.

Pročitajte još: "Moja majka je krivac": Evo kako je počela i zbog čega se završila ljubav JOVANE JEREMIĆ i njenog bivšeg supruga

Sreća u nesreći je bila što je dadilja odvela Arčija po užinu u trenutku nastanka požara. 

"Za vreme dok su sišli u prizemlje, grejalica u dečjoj sobi se zapalila. Nije bilo detektora dima. Neko je slučajno osetio dim u hodniku, ušao i ugasio vatru. Arči je trebalo da spava tamo. Morali smo da ostavimo naše dete. I iako su nas nakon toga preselili na drugu lokaciju, ipak smo morali da ga ostavimo i da obavimo još jedan službeni angažman", otkrila je Megan.

Turneja se desila 2019. godine, nekoliko meseci pre nego što su se Megan i Hari odrekli svojih kraljevskih titula.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas