Jelena Đoković kakvu nismo videli: Pridružila se Milici Pavlović na bini i oduševila energijom (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

14. 09. 2022. 000000 10:30

Foto:Tik Tok /Printskrin/ anat9377

Đorđe Đoković i Saška Veselinov napravili su venčanje za pamćenje. Par se zavetovao na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a nakon toga su sa najbližim prijateljima i porodicom otputovali u Crnu Goru gde su na obali mora napravili i građansko venčanje. Potom je napravljena nezaboravna žurka na plaži, a za atmosferu su se pobrinule najveće zvezde naše muzičke scene.

Kako je moglo da se primeti najveseliji su bili mladoženjin brat, Novak Đoković i snajka Jelena. Novak se nekoliko puta latio i mikrofona i pokazao da i te kako ima ritma, a Jelena je sve vreme igrala.

Pročitajte još: Ovako zvuči kada Novak Đoković zapeva veliki hit OK benda: Nole goste bacio u trans, Saša Kovačević ga kitio novcem (VIDEO)

Kada je Milica Pavlović započela svoj nastup atmosfera je dovedena do usijanja, a na bini joj se u jednom momentu pridružila i Jelenu Đoković koja je ispratila svaki delić pesme igorm i neverovatnom energijom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

@anat9377 Milica Pavlovic na svadbi Noletovog brata #milicapavlovic #jelenađokovic #novakđokovic #nole #noleđokovic #đorđeđokovic ♬ original sound - AnaT

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU