Problemi u odnosu Šakire i Pikea se nastavljaju: Pevačica želi nazad osvojene Gremije

Kristina LJubisavljević

14. 09. 2022. 000000 16:00

Foto: Profimedia

Prema španskim novinama La Razon, Šakira i Pike ne samo da se bore oko starateljstva nad svojom decom već smišljaju i šta da rade sa njenim Gremijem. List navodi da su Šakirni Gremiji kod Pikea i da ih ona želi nazad, prenosi Hola.

Šakira je tokom dodsadašnje karijere osvojila 15 Gremija i oni se navodno nalaze u Pikeovoj kancelariji, a to je nešto čega ona ne želi da se odrekne.

Pročitajte još: UJEDINJENI: Megan Markl i princ Hari pridružili se Vilijamu i Kejt dok dočekuju kovčeg kraljice Elizabete (FOTO)

Izvor je objasnio da njih dvoje planiraju da se presele u Majami sa decom, gde će živeti odvojeno i deliti starateljstvo nad njima. Pike je navodno razgovarao sa direktivom Barseloninog fudbalskog tima i planira prelazak u Majami Inter, klub u vlasništvu Dejvida Bekama. Ipak, Šakira i Pike tek treba da postignu dogovor koji odgovara i jednoj i drugoj strani.

Za to vreme dok je Šakira primećena sa decom, Pike je primećen sa novom devojkom, Klarom Čiom, koja je studentkinja, navodi pomenuti portal.

Par je bio u braku 12 godina i imaju dvoje dece, Sašu i Milana.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU