· · Komentari: 0

Pike u vezi sa studentkinjom: Kako će reagovati Šakira nakon prekršenog dogovora

Prošlo je nešto više od dva meseca od kako su raskinuli Đerar Pike i Šakira, jedan od najpoznatijih svetskih parova.

1661189313_profimedia-0194002643.jpg
Foto: profimedia

Pevačica je u međuvremenu napustila Barselonu, Španiju i Evropu, pa se skrasila u Majamiju, dok je Pike ostao da se priprema za novu sezonu koja će njegovom klubu biti veoma izazovna.

Španski fudbaler i jedan od najvažnijih igrača Barselone već je preboleo raskid veze koja je trajala godinama i španski mediji uspeli su da ga uhvate u zagrljaju nove devojke. NJih dvoje su zajedno posetili muzički festival, a dobro obavešteni izvori kažu da je u pitanju Klara Čia Manti (23), studentkinja i devojka koja je u Pikeovoj kompaniji radila kako bi sticala iskustvo.

Pročitajte još: Evo sa kim je viđena Dženifer Garner dok se njen bivši venčavao sa Dženifer Lopez: Dobila je pozivnicu, ali imala je preča posla

Zbog fotografija koje su se pojavile u javnosti, poznata pevačica se iznervirala, a razlog za to nije samo što je defanzivac Barse odmah "krenuo dalje" i našao 12 godina mlađu devojku.

Kako tvrde španski mediji, Šakira je pobesnela zbog toga! Pevačica i štoper Barselone napravili su usmeni dogovor po kojem je trebalo da svoj privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti u prvoj godini nakon raskida, ali je Đerar Pike veoma brzo prekršio to pravilo.

NJemu je bilo potrebno samo nekoliko nedelja da se u javnosti pojavi sa novom devojkom. I pre toga su ga mediji povezali sa nekoliko žena, ali izgleda da je odmah nakon raskida sa Šakirom Đerar uplovio u vezu sa Klarom.

Pročitajte još: ZASENILA SVE: BOGDANA RAŽNATOVIĆ došla u Titel sa Veljkom i zblistala u belom kombinezonu (FOTO)

Upravo taj detalj iz života španskog fudbalera mogao bi da utiče na njihovu brakorazvodnu parnicu. Šakira planira da deca u narednim godinama žive sa njom u Majamiju i čak je bila spremna da ponudi Pikeu novac za to. On nije pristao na da uzme novac, ali bi kršenje dogovora moglo da bude Šakirin argument na sudu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.