Simbol koji je ponela princeza Šarlot ima veliko značenje za kraljicu Elizabetu: Mali detalj na haljini nije ostao neprimećen (FOTO)

Kristina LJubisavljević

19. 09. 2022. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Princeza Šarlot pristustvovala je sahrani kraljice Elizabete danas u Vestminster opatiji. Sve vreme bila je u društvu majke, Kejt Midlton, oca, princa Vilijama i starijeg brata, princa Džordža.

Stigla je na sahranu držeći ruku majke, princeze od Velsa. Kako su i Kejt i Megan nosile nakit koji simboliše kraljicu, mala Šarlot je na crnoj haljini imala zakačen broš u obliku potkovice. Ovo je suptilna počast njenoj prabaki i upućuje na ljubav Elizabete druge prema konjima.

Pročitajte još: Kejt Midlton i Megan Markl na poseban način odale počast kraljici Elizabeti: Princeza i vojvotkinja jedna do druge na sahrani (FOTO)

Sa samo sedam godina, princeza Šarlot je već strastveni jahač, na veliko zadovoljstvo svog oca, princa Vilijama.

Foto: profimedia

Kraljica Elizabeta II dugo je bila ljubitelj jahanja, redovno je izvodila svoje konje na jahanje, prisustvovala sajmu konja u Vindzoru i posedovala pobedničke konje na trkama.

Princeza Šarlot nije jedini član kraljevske porodice koji je na ovaj način odao počast strasti kraljice prema konjima. Lejdi Luiz Vindzor je viđena kako na bdenju i na sahrani nosi jednostavnu srebrnu ogrlicu sa priveskom konja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU