Organizovali VENČANJE za pet minuta: Saška i Đorđe Đoković o detaljima spektakularne SVADBE - "Cilj nam je bio da to svi zauvek pamtimo"

Isidora Čolaković

22. 09. 2022. 000000 12:00

Foto: Printscreen/Instagram - tina__ivic, tijana.stoisavljevic, ataimages.rs

Saška i Đorđe Đoković nedavno su stali na "ludi kamen". NJihovo venčanje je trajalo dva dana i privuklo je veliku pažnju javnosti. Slavlje je bilo krajnje nesvakidašnje, puno iznenađenja, a na licim mladenaca i svih gostiju je sve vreme bio osmeh. 

Nakon proslave i sumiranja utisaka, oni su rekli kako je njihov cilj bio da se njihova ceremonija pamti zauvek i da im ona ostane u najlepšem sećanju. 

"Pre svega, cilj nam je bio da naše venčanje svi pamtimo zauvek, da ga se prisećamo sa osmesima na licu i da se svi dobro zabavimo. Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje. Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim", započeli su Saška i Đorđe za "Story".

Pročitajte još: Sin Šabana Šaulića staje na "ludi kamen": Svadbu plaćaju više od 70.000 evra - sve je spremno za nezaboravnu žurku

Novopečeni bračni par kaže da oko organizacije nije imao problema i da su se oko svih detalja dogovorili za svega pet minuta.

"Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta", rekla je Saška.

"Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije - da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana", dodao je Đorđe.

Đorđe je istakao da je doživeo nešto o čemu je sanjao celog života, pa mu je teško da dočara koliko se dobro proveo na svadbi. 

"Otkako smo se vratili u Beograd sumiramo utiske i prilično je teško pronaći reči kojima bismo mogli da opišemo kako smo se proveli na venčanju. Kako rečima opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao celog života", objasnio je Đorđe.

Mnogi su pomislili da će gosti ili mladenci u jednom trenutku da pokleknu, s obzirom da je raspored bio veoma gust, međutim, Saška kaže da energija nikome nije zafalila.

"Veselje nije stalo puna dva dana, gosti su sve vreme bili na i nikome nije falilo energije. Što se nas dvoje tiče, bili smo srećni što naše porodice i prijatelji toliko uživaju i što smo zvanično muž i žena", nadovezala se Saška.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU