Oglas
· · Komentari: 0

Bez njega nije mogla da zamisli svadbu: Svi su bili šokirani kada je na ulasku u crkvu poljubila NJEGA, a sada je Saška Veselinov objasnila i razlog (FOTO)

Papagaj je imao posebno mesto na venčanju

1663238819_saska-3.jpg
Foto: Alo/ATA images
Oglas

Saška Veselinov, pre četiri dana izgovorila je sudbonosno "DA", bratu Novaka Đokovića, Đorđu,  u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a gala slavlje koje je trajalo četiri dana, organizovano je u Crnoj Gori.

Pročitajte još: Slavni pevač proglašen krivim za seksualno zlostavljanje dece: Kazna mu se povećava na još DESET godina?

Ipak, jedan poseban detalj privukao je pažnju svih, a posebno medija. Saška Veselinov je na venčanju imala posebnog gosto, a to je papagaj "Pipi".

Iako mnogima nije bilo jasno, zbog čega je baš papagaj, zvezda venčanja, Saška je sada na društvenoj mreži Instagram, objasnila i razlge njegovog dolaska:

Foto: Instagram printsceen/saska veselinov

- Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik- napisala je Saška na svom Instagramu uz fotografiju ulaska u Crkvu Svetog Marka na kojoj ga ljubi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas