Kanje Vest se izvinio Kim Kardašijan: Reper stavlja tačku na tenzije

Kristina LJubisavljević

23. 09. 2022. 000000 11:20

Foto: Profimedia

Zajedno imaju četvoro dece, a verovalo se da su idealan par i da do razvoda sigurno neće doći. Ipak, par je shvatio da nije jedno za drugo i nakon dvogodišnje parnice stavili su tačku na ljubav.

Tenzije su postojale sa obe strane, a sada se Kanje u intervjuu za Abc News i javno izvinio Kim jer smatra da je zbog dece to neophodno.

- Ona je majka moje dece i izvinjavam se zbog bilo kakvog stresa koji sam izazvao, čak i u svojoj frustraciji jer me Bog poziva da budem jači. Ali takođe, niko drugi ne treba da izaziva stres. Treba mi da ova osoba bude najmanje pod stresom, a u najboljem slučaju zdrava i što smirenija da bi mogla da odgaja tu decu - iskren je bio Kanje u interevjuu za pomenute medije.

Pročitajte još: Važi za "najnezanimljivijeg" glumaca u Holivudu, a partnerku nije predstavio deset godina: Ovo je mračna strana Tom Kruza

Kim Kardašijan nedavno je govorila o tome kako je veza sa Kanjeom Vestom uticala na njen status slavne ličnosti.

- Kada sam bila sa Kanjeom i on me je upoznavao sa mnogim ljudima, mislim da je to definitivno nateralo mnoge da imaju drugačiji nivo poštovanja - rekla je Kim u razgovoru sa Melom Otenbergom za izdanje časopisa Američki san.

Nekadašnji par je prvi put počeo da izlazi 2012. godine, a venčali su se 2014. Ipak, počela su neslaganja a Kim je podnela zahtev za razvod 2021. Imaju četvoro dece: Nort (9), Senta (6), Čikago (4) i Psalm (3).

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU