Gvinet Paltrou se osvrnula na život pred 50. rođendan: "Povređivala sam ljude, ali nikada namerno..."

Kristina LJubisavljević

26. 09. 2022. 000000 15:00

Foto: Profimedia

Gvinet Paltrou jedna je od najpoznatijih i najuspešnijih holivudskih glumica. Ima veliku moć transformacije, pa su je uvek pratile različite karakterne uloge.

Lepa glumica će sutra, 27. septembra, da proslavi jubilarni 50. rođendan, a povodom ovog jubileja osvrnula se na svoj život i otkrila šta samtra greškama

Ona je podelila iskren esej na svojoj veb stranici o životnom stilu Goop, otkrivajući da je, iako joj je bilo teško nekada, naučila je iz grešaka koje je pravila.

Pročitajte još: Poznati par u JAVNOM PREVOZU: Džordž Kluni i Amal na železničkoj stanici, ona još jednom zadala modni zadatak (FOTO)

- Povređivala sam ljude, nikada namerno, ali sam to činila isto. Izneverila sam ljude time što nisam bila ono što im je potrebno da budem. Izdala sam sebe da sačuvam mir - napisala je Gvinet, prenosi Metro.

Priznala je da se u prošlosti borila da postavi granice ili da se zauzme za sebe jer se plašila da uznemiri ljude u privatnom životu i karijeri.

- Moje najtrajnije greške i nered koji dolazi sa njima proistekli su iz toga što nisam bila u potpunosti iskrena. Vaša očekivanja nisu odgovarajuća. Vaše ponašanje nije prikladno. Ova veza više nije prava za mene. Ovaj projekat nije pravi za mene...

Gvinet se udala za pevača Krisa Martina 2003. godine. Prvo dete, ćerk Epl, dobili su 2004., a sina Mozesa  2006. godine. Glumica je sada u srećnom braku sa scenaristom Bredom Falčukom (49).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU