Da vam ulje ne prska na sve strane: Dodajte samo jednu namirnicu u tiganj i nećete morati da ribate kuhinju

Jelena Knežević

28. 09. 2022. 000000 19:00

Foto: Pexels

Iako nije najzdraviji izbor, mnogi obožavaju prženu hranu. Pribegavamo prženju i kad nemamo dovoljno vremena. Svi će se složiti da je najveći problem kod ovakve pripreme hrane ulje koje prska na sve strane i pravi nered.

Ali, i za ovaj problem postoji trik za koji vam nije potreban nikakav dodatni novac.

Pročitajte još: Tri primene SODE BIKARBONE prilikom pranja veša: Brzo i jeftino rešenje

Šta treba da uradite?

Pre prženja, u tiganj ubacite prstohbat soli. Zagrejte polako tiganj u kome se nalazi so, pa tek onda sipajte ulje. Na kraju dodajte hranu koju želite da ispržite, ali manje posolite samo jelo.

Bonus video:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU