Ana Sević upoznala devojku Darka Lazića i otkrila kakvo mišljenje ima o njoj

Jelena Blažić

13. 10. 2022. 000000 08:26

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Pevačica Vanja Mijatović priredila je sinoć svojim prijateljima i kolegama slavlje povodom venčanja. Mnoge poznate ličnosti pojavile su se na žurki, a tu su bili i bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić.

Pročitajte još: Traumatičan period opevao u pesmama: Karlos Santana preživeo pakao u detinjstvu

Ana Sević je otkrila da li se uplašila kada je u vestima odjeknula vest o navodnom nestanku Darka Lazića, te u kakvom je odnosu sa njim.

- Darko i ja smo oduvek bili u dobrim odnosima. Naravno, nesuglasice su postojale, ali nevezano za naš odnos, nego za neke druge svari, ali to je rešeno - rekla je Ana i dodala:


- Ja njega ne kritikujem ni za šta, niti me zanima. Nemam ja razloga da razmišljam o tome. Prosto, svako ko njega iole malo poznaje, zna da je to sasvim normalno za njega da nestaje. Dok smo bili zajedno dešavalo se svašta - kaže Ana i napominje:

Pročitajte još: "Kad si već tako odlučio": Marija Šerifović se potresnim rečima oprostila od voljenog strica

- Juče sam upoznala Darkovu Katarinu. To je izgledalo normalno, kao i sa svakom prethodnom njegovom... Da li sam zadovoljna njegovim izborom? Nemam ja šta da tu budem zadovoljna. Ne zanima me apsolutno da li je i dalje udata, kako kažete - dodala je Darkova bivša.

BONUS VIDEO:
 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU