Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Izgubio sam se, ponela me slava": Darko Lazić progovorio iskreno o teškom periodu

Pevač iskreno izneo detalje o teškom periodu

1616342491_darko-lazic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Darko Lazić, prvi put javno je priznao da ga je slava ponela, a dotakao se i novog biznisa, koji je započeo tokom pandemije korona virusa.

Pročitajte još: Rada Manojlović javno podržala diskvalifikovanu takmičarku iz Zvezda Granda, a onda je usledio i odgovor (FOTO)

- Poželeo sam se da imam malo privatnosti, imam svoje ljude, svoj krug i ne želim da ga širim... Mnogo je neprijateljstva na estradi i sujete. Čovek koji kaže da ga slava ne pukne u glavu, to je laž, izgubiš se, misliš da si najjači, najpametniji, da su ti svi prijatelji, ali nije to baš tako. Ja sam imao ozbiljnu opomenu, da bih se opametio koliko toliko. Ne volim da gledam u prošlost - rekao je Lazić.

Darko Lazić, pevač, govorio je o svojoj privatnosti, pa i čime se bavi dok traje pandemija korona virusa.

- Više neću da šišam, posle sam morao celo selo da šišam (smeh). Ceo život sam gurman, sad kako ne mogu da jedem, našao sam rešenje da mi se oči najedu, ide mi to od ruke. Zašto ne bih podelio sa javnosti? Marina mi je to isto rekla, kao i naš kum. Nisam ja neko ko voli preterano da priča, ali nije to toliko ni loše - rekao je Darko u emisiji "Vikend specijal Premijera".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas