Bolna ispovest Paris Hilton: "Plakala sam dok su me držali, to definitivno nisu bili lekari"

Jelena Knežević

13. 10. 2022. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Paris Hilton otkrila je da je doživela oblik seksualnog zlostavljanja dok je pohađala školu Provo kanjon u Juti. Kako tvrdi, nju su seksualno zlostavljali lekari koji su obavljali ginekološke preglede.

Pokušavala je da zaboravi na te ušasne trenutke, ali uzaludno.

- Veoma kasno u noć, oko 3 ili 4 ujutru, odveli bi mene i druge devojke u jednu sobu u kojoj su obavljali lekarske preglede - počela je Hiltonova za "NJujork tajms".

- Ne znam šta su radili, ali to definitivno nisu bili lekari. Bilo je zaista zastrašujuće, pokušavala sam godinama to da zaboravim - nastavila je.

Pročitajte još: Traumatičan period opevao u pesmama: Karlos Santana preživeo pakao u detinjstvu

Sada kada je odrasla osoba može jasnije da sagleda situaciju, te je sigurna da je u pitanju bilo seksualno zlostavljanje.

O svom traumatičnom iskustvu pisala je i na društvenim mrežama, ohrabrujući sve žene koje su bile žrtve seksualnog nasilja da se otvore i podele svoje priče.

- Bila sam primorana da legnem na tapacirani sto, raširim noge i da se podvrgnem pregledu grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: 'Ne!' Samo su rekli, 'Umukni. Budi tiha.

- Moje detinjstvo je ukradeno od mene i to me ubija, ovo se još uvek dešava drugoj nevinoj deci. Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bismo mogali da se izlečimo i pomognemo da se ovo zlostavljanje okonča - završila je svoju jezivu ispovest.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU