· · Komentari: 0

Sa 19 godina doživeo je nesreću i sve je bilo pod znakom pitanja: Orlando Blum o najmračnijem periodu života

Orlando Blum retko govori o privatnom životu, a povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja podelio je do sada nepoznate događaje iz mladosti

1665582869_3f60f0c9eed60f801b3715b62d03327996136308.jpg
Foto: Epa

Orlando Blum koji je publiku osvojio prvo kao Legolas u "Gospodaru prstenova", a potom je postao zvezda "Pirata sa Kariba", ispričao je o najstrašnijem iskušenju kroz koje je ikada morao da prođe, a koje ga je, ne samo fizički, već i psihički dotuklo.

- Kada sam imao 19 godina, pao sam sa trećeg sprata, sa prozora i slomio leđa. Bio sam veoma srećan što sam preživeo pad jer mi je kičmena moždina još uvek bila netaknuta. Rečeno mi je tokom prva četiri dana da možda više nikada neću hodati - počeo je priču poznati glumac.

Pročitajte još: Sara Džesika Parker na snimanju nove sezone serije "Seks i grad": Glumca u elegantnoj haljini, a pored nje nepoznati muškarac (FOTO)

Meseci koji su usledili bili su izuzetno stresni Orlanda.

- To je za mene zaista bio početak dugog i bolnog puta ka prepoznavanju i razumevanju nekih obrazaca koji su bili u mom životu koji su me doveli do brojnih nesreća, a kulminacija je bila lomljenje leđa, što je bilo iskustvo bliske smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNICEF (@unicef)

Blum je bio podvrgnut operaciji kičme, pre nego što je krenuo sa procesom oporavka.

- Rekao bih da su meseci nakon pada bili prilično mračno vreme. Kao neko ko je uvek bio veoma aktivan, ođednom sam se osetio veoma restriktivnim i imao sam mnogo bolova - iskren je bio Blum.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.