"Zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera": Zorica Brunclik iskreno progovorila o BRAKU i otkrila gde nikada nije STIGLA da ode

Isidora Čolaković

16. 10. 2022. 000000 12:00

Foto: Ataimages.rs, Pixabay

Zorica Brunclik je već godinama udata za Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Ona je nedavno gostovala u emisiji "Magazin In" čija tema su bili muško-ženski odnosi, pa je tako između ostalog govorila o svom braku. 

Kemiš je saznao temu emisije nakon što je Zorici dao odobrenje da dođe, pa ju je zamolio da od njega napravi šmekera.

"Miroljub je prvo dao odobrenje da dođem, pa je onda dobio temu emisije. Zamolio me je da ne napravim od njega nekoga koga ne treba, da ne laže, da ne vara, zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera... Tako da ja sad razmišljam sve vreme šta bih ja rekla da slažem u njegovo ime", našalila se Zorica.

Dotakla se i teme kupovine odeće u koju isključivo ide sama.

"Tamo idem sama! Pokupujem sve šta treba i onda samo kažem: 'Doći će dečko i platiti'!", nastavila je Zorica da zasmejava sve u studiju.

Pročitajte još: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa sinovima u javnosti: Par u gradu kome se često vraća (FOTO)

Pevačica je priznala kako nikada nije išla na pijacu. Kaže da je stalno bila pretrpana obavezama, kako privatnim, tako i poslovnim, pa zbog toga prosto nije stizala.

"Nedavno su me zvali da učestvujem u jednom programu gde treba da se kuva, ali pre toga i ide na pijacu. Znate li, ja nikada nisam bila na pijaci! Nisam ja neka dama, niti glumim, ali ja sam mnogo radila, rađala, nisam imala kad. Miroljub je to shvatio, da ja ne idem tamo, i bio je prinuđen da mi otkaže gostovanje u emisiji", rekla je pevačica iskreno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU