· · Komentari: 0
pevačica

"To mi je najlepše što mi se dogodilo": Zorica Brunclik ne krije koliko je srećna

Velika zvezda narodne muzike, Zorica Brunclik, obeležava 50 godina karijere

1654930710_zb_kom_aren_11112014_015.jpg
Foto: Ata images

Pevačica Zorica Brunclik uskoro će proslaviti 67. rođendan i to na najlepši način jer će tada obeležiti i 50 godina karijere velikim koncertom u Beogradu.

Jedna od naših najboljih pevačica narodne muzike ističe da joj je ovo najlepši rođendanski poklon:

- Od objave datuma sam uzbuđena i to uzbuđenje raste. Da nema ovakvih trenutaka moje uspomene bi bile siromašnije. Mnogo je lepo da posle toliko decenija na estradi doživim da imam tu rođendansku žurku i to mi je najlepše što mi se dogodilo - rekla je pevačica, prenosi Grand.

Pročitajte još: Lepa Brena o susretu sa proročicom Vangom i čuvenom koncertu u Bugarskoj: "Ispričala mi je ceo moj život u 5 rečenica"

Zorica izgleda sjajno, a kaže da nakon preležanog korona virusa nije smela da drži dijete, tako da uživa u omiljenoj hrani:

- Sada nisam na dijeti, pošto smo početkom godine preležali koronu, onda sebi nisam mogla da priuštim taj luksuz. Ođednom je preko noći nestala korona i sve je bilo dozvoljeno, onda sam toliko bila srećna i želela sam da uživam u svakom trenutku, a ne da se mučim. Preko noći sam bila željna hrane - objašnjava Zorica.

BONUS VIDEO

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.