Kako danas izgleda sestrić Tošeta Proeskog koji je krenuo UJAKOVIM STOPAMA? Nasledio je talenat za pevanje, a sarađivao je i sa britanskim producentom (VIDEO)

Jelena Knežević

18. 10. 2022. 000000 17:00

Foto: Arhiva TV Novosti

Legendarni pevač Toše Proeski izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, kada je imao samo 26 godina.

Toše je iza sebe ostavio veliki broj hitova, ali i neutešnu porodicu. Jedan od njih je sestrić Kristijan Risteski koji je, po svemu sudeći, krenuo njegovim muzičkim stopama.

Kristijan danas ima 25 godina, a javnost je za njega prvi put čula kada je, kao dečak, zajedno sa slavnim ujakom otpevao pesmu „My little one“, a spot koji je snimljen godinu dana posle Tošetove pogibije sačinjen je od fotografija iz porodičnog albuma. Danas bi pevač bio ponosan na njega, a naročito zato što je krenuo njegovim putem.

Pročitajte još: Daru Džokić svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka koja se ne viđa često u javnosti (FOTO)

Kristijan živi u Skoplju, a studirao je Fakultet za audiovizuelne umetnosti. Pre nekoliko godina ukazala mu se prilika da sarađuje sa britanskim producentom i Tošetovim saradnikom Endijem Rajtom, zbog čega je neko vreme proveo u Londonu.

Pročitajte još: Supruge Kornelija Kovača otkrila kako su izgledali poslednji dani slavnog kompozitora: Nismo uspeli ni da se oprostimo"

Na svojim profilima na društvenim mrežama Kristijan ima i nekoliko fotografija sa Tošetom Proeskim, a svake godine na dan njegovog rođenja kao i na godišnjicu od smrti pevača on stavi neku njihovu zajedničku sliku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU