· · Komentari: 0

Supruga Kornelija Kovača otkrila kako su izgledali poslednji dani slavnog kompozitora: Nismo uspeli ni da se oprostimo"

Udovica čuvenog kompozitora otvorila je dušu i ispričala kako su izgledali njihovi poslednji dani

1666078479_aleksandra-kovac.jpg
Foto: Instagram prinscreen

Prošlo je tačno mesec dana otkako nas je napustio Kornelije Kovač, koji je iza sebe ostavio tri ćerke i neutešnu suprugu Snežanu. 

Pročitajte još: Daru Džokić svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka koja se ne viđa često u javnosti (FOTO)

‒ Ne znam da li je bilo suđeno da završi na ovakav način. Još ne verujem da ga nema. Beskrajno mi je zbog toga žao jer je bio veliki borac, čak i u bolesti ‒ priča Snežana.

‒ Mnogo je voleo život i radovao se svakom danu. Nije mi jasno kako je dobio virus kovida kad smo se, otkako je počela pandemija, veoma čuvali. On posebno, čak ni đubre nije išao da baci bez zaštitne maske. Izbegavali smo gužve i veće skupove upravo iz tog razloga. Kad sam u januaru dobila koronu, spavao je sa mnom u istoj sobi, nije želeo da se razdvajamo i ništa mu se nije dogodilo.

Nažalost, Kornelije se u avgustu ipak zarazio, što je, ispostaviće se, imalo koban ishod.

Foto: Instagram printscreen/aleksandrakovac

‒ Dve i po nedelje proveo je u kovid-bolnici u Batajnici i čak nije bio na kiseoničkoj potpori. U međuvremenu zarazio se bolničkom bakterijom klostridijom. Iz Batajnice smo ga prebacili u jednu privatnu kliniku, počeo je da se oporavlja i ponadala sam se da će se izboriti. Lavovska borba lekara, koji su davali sve od sebe, bila je uzaludna, preminuo je posle sedam dana, rano ujutru 13. septembra. Nisam uspela ni da se oprostim sa njim. Trebalo je toga dana da odem na intenzivnu negu, a dan ranije razgovarali smo preko video-poziva, rekla sam mu da ću sutradan doći da ga obiđem i odgovorio mi je slabim glasom: „Obavezno“. Bio je to naš poslednji razgovor. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.