"Ne želim da izgledam ružno dok rađam dete": Influenserka se šminkala pred porođaj, a mnogi su OSUDILI NJEN POTEZ (VIDEO)

Jelena Knežević

20. 10. 2022. 000000 08:00

Foto: Instagram/printscreen/indyclinton

Indi Klinton ima 25 godina i poznata je influenserka iz Sidneja. Majka je dvoje dece, a nedavno je svoje iskustvo sa drugim porođajem podelila putem videa na svom TikTok profilu.

Suprotno većini, ona je pred odlazak u bolnicu odlučila da isfenira kosu, namaže kremu za samopotamnjivanje, popravi šminku i nalakira nokte.

- Samo da kažem, moj porođaj nije večeras, pre nego što me neko pita: "Zašto se toliko sređuješ?". Da li želim da izgledam ružno kada rađam dete? Ne. I to je to - rekla je Indi u videu.

Pročitajte još: Optička iluzija koja je zbunila i poznate: Da li ste uspeli da vidite sirenu?

@indyclinton

I’m ready!!!! now just waiting on one thing… 🤔

♬ original sound - indyclinton

Jedno od pitanja koje je postavila svojim pratiocima bilo je da li treba da nosi grudnjak ispod bolničke pidžame.

Međutim, mnoge žene su osudile njen potez.

- Koju poruku želiš da pošalješ i ko ti je, draga devojka, nabio tolike komplekse? Vi mladi ste toliko odlutali u ovom svetu da se ja plašim da nema povratka - glasio je jedan od komentara.

- Zašto? Koji je razlog zbog kog se šminkaš? Da budeš lepa doktoru? Devojko, donosiš novi život na svet, nikom nije bitno da li si se našminkala - napisala je druga devojka.

Međutim, bilo je i onih koji su podržali njen potez.

Influenserka nije odgovarala na različite reakcije koje su pristizale, samo je nakon nekoliko dana objavila snimak svoje ćerkice i podelila sa pratiocima da je sve prošlo u najboljem redu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU