Oglas
· · Komentari: 0

Optička iluzija koja je zbunila i poznate: Da li ste uspeli da vidite sirenu?

Društvene mreže su se usijale zbog ove optičke iluzije

1666098224_foka.png
Foto: Twitter/printskrin/Amanda Abbington
Oglas

Optička iluzija izazvala je pravu pometnju na Tviteru nakon toga što mnogi nisu uspeli da uoče sirenu.

„Ako koristite desni deo mozga, videćete ribu. Ako koristite levu stranu, videćete sirenu“, stajalo je u opisu ove optičke iluzije.  Međutim, sirenu skoro niko nije uspeo da uoči.

Pročitajte još: Život SIJAMSKIH BLIZNAKINJA potpuno se preokrenuo: Roditeljima su lekari saopštili da neće preživeti, a evo gde su i šta rade danas (VIDEO)

Neki su napisali da su videli magarca, drugi foku, a u ovu simpatičnu raspravu su se ključile i poznate osobe poput Dejvida Badila, Džonatona Rosa, Pirsa Morgana i J.K. Rouling. Badli je podelio iluziju na svom Tviter nalogu i napisao: “Da, očigledno je to magarac. Očigledno.“ Džonatan Ros mu je odgovorio: „To je debeljuškasta foka koji mu leži u leđima. TI SI magarac.“

Da li ste Vi uspeli da uočite sirenu?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas