Džordž Kluni ispričao kako je ZAPROSIO Amal: "Bilo je KATASTROFA" - izabranica mu je odgovorila tek posle 20 minuta

Isidora Čolaković

23. 10. 2022. 000000 17:30

Foto: Profimedia

Džordž Kluni je gostovao u emisiji kod koleginice Dru Barimor i tom prilikom je opisao kako je izgledala njegova prosidba.

Svi su očekivali priču kao iz filma, međutim, to uopšte nije bio slučaj. Prema glumčevim rečima ništa nije išlo po planu. On se odlučio na ovaj korak nakon samo šest meseci zabavljanja sa Amal, koja je 17 godina mlađa od njega.

"Bilo je katastrofa! Isplanirao sam celu stvar. Stavio sam prsten u fioku iza nje, spremio sam večeru, a u tom trenutku smo bili zajedno šest meseci", rekao je Kluni.

Amal prvo uopšte nije verovala da je prsten namenjan njoj, već je mislila da ga je neko ostavio u fioci pre mnogo godina.

"Ne znam kako, nekako je izvukla tu fioku i ugledala dijamantski prsten. Pogledala je i rekla: 'Uh, tu je prsten. Izgleda kao da ga je neko ostavio tamo pre mnogo godina'. A ja klečim na jednom kolenu", ispričao je poznati glumac. 

Pročitaje još: Sin Žike Jakšića ima neobično zanimanje: Očeva je kopija, a prošle godine je stao na "ludi kamen" (FOTO)

Glumac kaže da joj je trebalo 20 minuta da odgovori da pitanje koje joj je postavio.

Klumi je nosio titulu večitog neženje, pa zbog toga možda Amal nije verovala da je ona žena njegovog života i da upravo pored nje želi da se skrasi. NJih dvoje su danas veoma srećni. Imaju dvoje predivne dece Elu i Aleksandra koji predstavljaju krunu njihovog braka i ljubavi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU