Oglas
· · Komentari: 0

Amal Kluni oduševila javnost svojim PANTALONAMA: Pravi izbor za vrele letnje dane (FOTO)

Ovaj modni komad vam može poslužiti za sve prilike

1658657630_Foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Libansko-britanska pravnica Amal Kluni, poznata advokatica specijalizovana za ljudska prava i supruga glumca Džordža Klunija, dugo je bila povučena iz javnosti, ali u poslednje vreme zadaje domaće zadatke ženama širom sveta. 

NJene modne kombinacije su počele da zapadaju za oko javnosti širom sveta. Ona je zamenila ozbiljne poslovne komplete nešto opuštenijim autfitima, pa nije ni čudo što mediji već neko vreme komentarišu njen izgled i oblačenje.

Pročitajte još: Prošla je 21. godina od afere "Dekolte": Zbog ove haljine je pevačica dobila otkaz (FOTO)

Ona je ovih dana na italijanskom jezeru Komo. Društvo joj prave njen suprug, Džordž Kluni, i njena deca Aleksander i Ela. Porodica uživa u letu, a zajedno su uživali u jednom lokalnom restoranu u Lombardiji. 

Foto: Profimedia

Amal je za ovu priliku obukla veoma elegantne pantalone. One su bile u bordo boji koja je karakteristična za jesenju sezonu, međutim, Amal je uspela da je ukombinuje i ona se savršeno uklopila. Gore je nosila kratak dekoltirani top iste boje kao i pantalone. Od obuće je imalabele papuče i belu tašnicu, a vrhunac kombinacije je bio šešir koji joj je prelepo stajao. Imala je velike, okrugle naočare za sunce, a kosa joj je bila puštena i imala je blage, prirodne talase. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas